Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Nyt materiale - Fladt bambusbræt

Fladt bambus er at pakke det originale bambusrør ud uden revner gennem blødgøring og forarbejdning af bambusrøret til bambusplade, for at udvide brugen af ​​bambusmateriale.

Fladt-bambus-bræt

Det fladtrykte bambusprodukt er et naturligt plademateriale, så det kan bruges i bambusgulve, bambusskærebrætter, bambuskrydsfiner, bambusmøbler, bambushåndværk og andre produkter, som har et meget bredt marked.

Fladt-bambus-bræt2

Fladt-bambus-bræt3

Da hele bambusmaterialet er et helt stykke bambusplade, bruges lim ikke længere til at udvide bambusstrimlerne.På denne måde undgås direkte kontakt mellem kemiske midler (klæbemidler) og fødevarer ved at bruge det på skærebrættet, hvilket forbedrer fødevaresikkerhedskoefficienten.

 

Fladt-bambus-bræt4
Fladt-bambus-bræt5

Fladteknologien af ​​rå bambusrør har i høj grad forbedret brugsforholdet sammenlignet med den traditionelle rå bambusbehandlingsteknologi.På grund af det stærkt reducerede materialeforbrug kan omkostningerne til relaterede bambusprodukter reduceres, så den miljøvenlige plante af moso bambus kan erstatte træ og stål mere bredt, hvilket er den reelle realisering af "at erstatte bambus med træ" og "bruge bambus for at vinde træ".


Indlægstid: 22-jun-2021

Forespørgsel

For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.